About

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”64px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][clapat_popup_image img_id=”2634″ thumb_id=”2634″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Hoi! Wat leuk dat je op mijn site kijk! Mijn naam is Lynn Brands en als je mij zou vragen wat ik ben of wil worden, dan zou ik reageren met ‘een grafische alleskunner’.

Analoog, digitaal, experimenteel, maar wel met een kloppend verhaal zijn de woorden die mijn werk het beste omschrijven. Vaak gedreven door een fascinatie, een onderzoek of een materiaal. Niets is mij te gek, naast ik zelf zo af en toe. Ik vind het belangrijk om mezelf uit te dagen maar vooral om nieuwsgierig te blijven. Vandaar dat ook bijna alles mijn interesse heeft en ik niet echt een uitgangspunt heb waar ik mee werk. Maar naar mijn mening is dat ook niet belangrijk. Ik ontdek altijd nieuwe dingen juist doordat ik zo nieuwsgierig ben aangelegd. Het ontdekken van nieuwe dingen en het verrast worden door mezelf, dat is waar ik naar streef en waar ik blij van word.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row gap=”2″ equal_height=”yes” el_class=”row_padding_bottom text-align-center has-animation”][vc_column][title size=”h3″]Opleiding[/title][vc_separator][/vc_column][vc_column width=”1/3″][service icon=”fa fa-map-marker” title=”Fontys Hogeschool voor de Kunsten”]HBO Bachelor (2017 – heden)
Student Art, Communication and Design[/service][/vc_column][vc_column width=”1/3″][service icon=”fa fa-graduation-cap” title=”Nimeto Utrecht”]MBO niveau 4 (2013 – 2017)
Student Ruimtelijke Presentatie en Communicatie

Afgestudeerd in de richting grafisch vormgever.[/service][/vc_column][vc_column width=”1/3″][service icon=”fa fa-graduation-cap” title=”Pax Christi College”]VMBO-KL (2009 – 2013)
Sector Handel & Administratie[/service][/vc_column][/vc_row][vc_row gap=”2″ equal_height=”yes” el_class=”row_padding_bottom text-align-center has-animation”][vc_column][title size=”h3″]Werk en stage[/title][vc_separator][service title=”Brasserie de Rosmolen”]

Horeca medewerkster (2017 – heden)
Naast mijn werk als horeca medewerkster mag ik ook grafische uitingen verzorgen voor een aantal evenementen die hier georganiseerd worden. Daarnaast heb ik de lunch en drankenkaart mogen ontwerpen.

[/service][service title=”Hortilife”]

Creatief DTP-er (2016 – 2017)
Tijdens mijn werk als creatief DTP-er was ik verantwoordelijk voor kleine grafische uitingen van het bedrijf.

[/service][service title=”Studio Braaf”]

Stagiare grafisch vormgever (2015 – 2016)
Studio Braaf was naast een grafisch ook een fotografische studio. Naast de typische grafische opdrachtjes daar zoals advertenties, magazines, flyers, folders etc. ben ik mij voornamelijk gaan focussen op het “out of the box” denken en concepting. Daarnaast heb ik veel mee mogen helpen met fotografie en de styling van fotografie opdrachten.

[/service][service title=”Bureau van den Oever”]

Stagiare grafisch vormgever (2015)
Tijdens deze stage  hield ik mij bezig met grafische uitingen zoals flyers, folders, advertenties, brochures, magazines en maken van facebookposts.

[/service][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”small row_padding_top row_padding_bottom text-align-center has-animation”][vc_column][title size=”h3″]Wat mensen over mij zeggen[/title][vc_separator][testimonials][testimonial name=”Patricia Rehe | Studio Braaf”]Vrolijk, stipt, ontspannen, leerbaar, vrij, gevoel voor vorm, compositie en verhoudingen. Bij machte om emoties en verhalen te verbeelden in film, kundig in het maken van stop-motion-montages (heet dat eigenlijk wel zo?). Dat is Lynn. Een stagiaire van wie je het jammer vindt dat de stage erop zit. En van wie je weet: die komt er wel.[/testimonial][testimonial name=”Veronique Schoots | Bureau van den Oever “]Trots op Lynn! Ze is zeer creatief, heeft kennis van typografie en weet dit op een mooie manier toe te passen in de werkzaamheden bij het bureau.[/testimonial][/testimonials][/vc_column][/vc_row]