Over mij

Als je mij zou vragen wat ik ben, dan zal ik waarschijnlijk reageren met “een visuele alleskunner”. Van grafisch ontwerp, tot fotografie, tot videografie, tot ruimtelijk ontwerp en alles wat daartussenin zit. Ik werk analoog, digitaal ben experimenteel maar wat ik belangrijk vind is dat er wel een verhaal aan vastkleeft. Of dit nu een verhaal van een bedrijf is, een product, een persoon of een materiaal.

 

Ik vind het belangrijk om mezelf uit te dagen maar vooral om nieuwsgierig te blijven. Vandaar dat ook bijna alles mijn interesse heeft en ik niet echt een uitgangspunt heb waarin of waarmee ik werk. Maar dat vind ik ook helemaal niet belangrijk, want doordat ik zo nieuwsgierig ben aangelegd ontdek ik vaak nieuwe dingen en word ik vaak verrast door mezelf. Juist dit is dan ook waar ik naar streef en waar ik blij van wordt als ontwerper.

Opleiding

Fontys Hogeschool voor de Kunsten – 2017 | 2021

HBO Bachelor

Art Communication and Design. 

De bachelor Vormgeving (Art Communication and Design) is een opleiding die opleidt tot allround ontwerpers en experience designers die ingezet kunnen worden bij complexe communicatieopdrachten en makkelijk kunnen samenwerken met specialisten in verschillende vakgebieden. In deze opleiding staat beleving in het ontwerpproces centraal. Deze beleving kun je bijvoorbeeld koppelen aan een persoonlijke ontwerpersvraag, een sociale ontwerpersvraag of een culturele ontwerpersvraag. 

Nimeto Utrecht – 2013 | 2017

MBO niveau 4

Student Ruimtelijke Presentatie en Communicatie, afgestudeerd in de richting grafisch vormgever. 

Tijdens deze opleiding heb ik leren werken volgens ‘de ontwikkelcyclus van de creatieve industrie’. Zo ga je van opdracht naar onderzoek en van ontwerp naar realisatie en presentatie. Daarnaast is er veel aandacht voor kleur, vorm, licht, beeldgebruik en materialen wat mij een goede fundatie heeft gegeven voor mijn vervolgopleiding. De opleiding bestond uit drie uitstroomrichtingen waarbij je van alles wat mee krijgt. Dit waren standbouw, etaleren en grafisch vormgeven. Uiteindelijk ben ik afgestudeerd in de richting grafisch vormgever. 

Werk

RAZND – september 2021 | heden

Werkzaam als designer, fotograaf en videograaf

Studio Turbo – september 2020 | december 2020

Stagiare grafisch ontwerp

 

Lynn Brands – oktober 2019 | heden

Eigenaar ontwerpstudio

Brasserie de Rosmolen – februari 2017 | september 2021

Horeca medewerker

 

Hortilife B.V. – oktober 2016 | november 2017

Creatief DTP’er.

 

Studio Braaf – augustus 2016 | januari 2017

Stagiare grafisch vormgeving en fotografie. 

 

Jumbo Supermarkten – november 2012 | oktober 2015

Verkoopmedewerker afdeling bakkerij. 

 

Bureau van den Oever – februari 2015 | juli 2015

Stagiaire grafisch vormgeving.